Αριστείδου 10-12, 10559 Αθήνα. Τηλ.: 217-7360258. Ε-mail: pnoeslogou@gmail.com
Πνοές
λόγου&τέχνης
ΒΙΒΛΙΑ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Από το 2006 κοντά στον αναγνώστη και το συγγραφέα
Αρχική Συγγραφείς Περιοδικά Πνοές λόγου & τέχνης / Επύλλιον Επύλλιον Blog Επικοινωνία
Συγγραφείς » Χαρατσάρης Χρήστος
Ο Χρήστος Χαρατσάρης γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα.
Έχει αποφοιτήσει από την Ανωτ. Σχολή Φυσικοθεραπείας και από την Ανωτ. Σχολής Οπτικής. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια graphic design και σχεδίου.
Ασχολείται εδώ και μερικά χρόνια με την λογοτεχνία κι έχει εκδώσει μέχρι τώρα τα εξής βιβλία: «Ταξίδι με τα φτερά ενός Αγγέλου» εκδόσεις ΙΔΜΩΝ,«Αγάπη η αιώνια πόλη» εκδόσεις Εμπειρία Εκδοτική, «Από την Πηγή στην Λύτρωση» εκδόσεις Πνοές Λόγου & Τέχνης, "Στην Αφρική του Μύθου" -Η ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΖΑΜΒΕΖΗ- εκδόσεις Πνοές λόγου & τέχνης«Η Πόλη της Αθωότητας» εκδόσεις Πνοές Λόγου & Τέχνης και "Λέξεις που ψάχνουν το Άπειρο" εκδόσεις Πνοές λόγου & τέχνης.
Παράλληλα ο συγγραφέας είναι και ζωγράφος με δύο ατομικές εκθέσεις στο ενεργητικό του και διεθνές καλλιτεχνικό πορτφόλιο στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: tarsee.daportfolio.com.
Εκτός από τη ζωγραφική, η γραφιστική και ο σχεδιασμός ρούχων καιαξεσουάρ, όπως και η εικονογράφηση βιβλίων, αποτελούν μέρος των ασχολιών του.
Ο Χρήστος Χαρατσάρης είναι Μουσικός Παραγωγός - d.j και στιχουργός.
Αρθρογραφεί σε έγκριτα λογοτεχνικά περιοδικά (iamvosart και Πνοές Λόγου & Τέχνης) και σε πολιτιστικού περιεχομένου εφημερίδα.
Σαν Μουσικός Παραγωγός δουλειά του υπάρχει σε πολλά μουσικά sites όπως το Soundclup και το Hulkshare και στα οποία χρησιμοποιεί το διακριτικό καλλιτεχνικό όνομα: Starsee.
email: chrspainter.gr@gmail.com

Βιβλία που έχει γράψει

 
Τηλ:217-7360258
Email:pnoeslogou@gmail.com
Blog:pnoeslogou-gmail.blogspot.gr
Επικοινωνία
Εγγραφή στο newsletter